Yangın Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Projeye en tatminkâr Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek dışarı dürüst kolaylıkla açılan ve ordu grupların sağlamlıklı bir şekilde binaları terk etmesini sağlayan yangın kapıları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya veya yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri kendi içinde sessiz kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde ve güvenle tahliye edilebilmesi derunin hayati öneme sahiptir. Araştırmalar yangın başlangıçladıktan sadece 3 dakika içinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk bağırsakindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak bapnın monte edilmiş olduğu projeyi emniyetli ve katkısızlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın Bapsı Kesinlikle Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın yahut evgin bir durumda insanoğluın hoppa bir itmesi ile içeriden hariçya hakikat açılmaktadır.

Yangın bapsı 120 dakikaya denli ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta düzenüminyum, hidrolik malzeme Yangın Çıkış Kapısı ve metal sac kullanılmaktadır. Bu dü özdek ısıevet dayanıklı olmasını katkısızlar.

Montaj: Yangın kapısı, hakikat şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, uzman bir takım tarafından gerçekleştirilmelidir.

Bunlar kadar insanoğlu trafiğinin çokça ve asayiş zaafiyeti olan yerlerde yangın bapları kullanmaı yasalarca gereklidir. 5000 m2 nin üzerindeki konstrüksiyonlarda binanın dışında bir proje ile projelendirerek yangın kapıları ve yolları devlet izni alabilir.

Yangın kapısı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine göre tadil göstermektedir. Hediyeı etkileyen yapı taşı etken kapının hınçe dayanıklılık seviyesidir. Bu kızdırmae dayanıklılık seviyesi de bu mevzuda yetkilendirilmiş olan TSE Yangın Merdiveni Kapısı kabil sertifikasyon ve belgelendirme organizasyonları aracılığıyla meydana getirilen testler sonucunda belirlenmektedir.

Yangın merdiveni bina zarfında bulunduğunda, güvenlik amacıyla havalandırma bacası kullanılmalıdır. Başkaca yangın merdiveni prodüksiyonında kullanılan tüm malzemelerin yangına en az 90 zaman dayanabilmesi gerekmektedir.

Yangın merdiveni bapsı, tütünı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı takti özelliği yardımıyla alevlerin yoklama şeşna kırmızıınmasında destek olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

Yangın merdiveni kapısı yanmaz yahut sınırlı bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak kabul edilmektedir.

Yangın kapısı montajı külliyen meraklı şekilde strüktürlması gereken ve imalatta tam şekilde ortaya çısoy üründe pot gestaltlmaması müstelzim bir teamüllemdir.

Yapılarda kullanılan her kapının aynı yangın direncine sahip olmadığını söyleyebiliriz. Şirket kapılarının çoğu 30 dakikadır, bazı şirket kapılarının sıcaklık alma süresiyse 60 dakikadır.

https://redfiredoor.com

Report this wiki page