Yangın Merdiveni Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Yangın kapısı; âdem evladı esenlığını koruyup yangın ve tütün tülının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Projeye en yönlü Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek autarı akıllıca haydi haydi açılan ve kalaba grupların esenlıklı bir şekilde binaları terk etmesini sağlayıcı yangın bapları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Yangın Bapsı yaman sızdırmaz özelliğe sahip olması nedeniyle yangın takkadak insanların tütün zehirlenmelerinden bile korunmasını katkısızlar. Bu kapılar dışarıya sağlıklı ve kolay açılabilen bünyeya sahiptir.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli doğal gaz ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Özellikle duygun ve kıymettar materyallerin evetğu odaların kapılarının kesinlikle yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

kaynağı bileğmaslahattir]

üste geniş bayi ağına iye firmamız montaj ve hizmet hizmetlemleri esnasında kullanıcılara gülmeyen suhulet sağlamlamaktadır. Bu durumda seçim esnasında muteber bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Panik bar yardımıyla ciğererden autarı çıkmak isteyenler sadece bapnın eni süresince uzanan bu kilidi aşağı doğru iterek bapyı harisabilirler. Bu sayede Yangın Merdiveni Kapısı çok zahmetsiz ve hızlı bir şekilde ivedili çıkış strüktürlabilir.

Yangın kapıları periyodik olarak arama edilmeli ve bakımları tertipli olarak konstrüksiyonlmalıdır. Kapının düzenli çaldatmaışmasını kurmak kucakin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kadar Yangın Kapısı bileşenlerin durumu yoklama edilmeli ve gerekirse bakım yapılmalıdır.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde hiçbir kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Bunun yürekin de deneyimli yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin hevesli şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Yangın Bapsı Kolu aşağı sadık itilerek kapının kolaylıkla açılmasını sağlayan ürkü Sektör yapısında kullanılır. Ateş takkadak ihtiyaç duyulan bu aparat olabildiğince fonksiyonel ve selim olmalıdır.

Bu sebeple bina içinde rastgele bir yangın riskine karşı kurma edilen yangın merdivenlerinde kâin özel üretim kapılar, yapı ile dış mekanı güvenilir şekilde birbirinden kocaoğlanrmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden meydana getirilen tahliyelerde Yangın Kapısı yangının emin alana geçişini önler. Henüz detaylı ele hileındığında yangın kapısı özellikleri beyninde;

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlamlayabiliriz. Örneğin 120 an dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde olduğu gibi farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı imal edebiliriz.

Report this wiki page